Proiectare hale metalice

Constructie hale metalice

Avand o vasta experienta in proiectarea si urmarirea lucrarilor pe perioada executiei, echipa de proiectare Firma noastra poate asigura intregul proces de proiectare si avizare indiferent de tipul, complexitatea si de destinatia constructiei ce trebuie proiectata si executata.

Concomitent cu realizarea proiectarii, echipa Firma noastra urmareste optimizarea variantei finale de proiect in functie de cerintele ce pot aparea pe parcursul procesului de proiectare venite din partea clientului.
Urmare a orientarii spre client, Firma noastra gaseste solutii optime cu costuri minime in procesul de executie pentru incadrarea ofertei de pret in bugetul alocat investitiei.

Firma noastra poate oferi clientilor sai optiunea de proiectare si de obtinere de autorizatii necesare realizarii investitiilor in termenul prestabilit si cu incadrare in bugetul alocat investitiei:

Proiectare arhitectura
Proiectare structuri de rezistenta (Structura din otel, structura beton armat)
Proiectare instalatii electrice
Proiectare HVAC (ventilatii, climatizare, incalzire)
Proiectare instalatii sanitare si stingere incendii
Sistematizare pe verticala
Pentru realizarea unor structuri eficiente economic, luam in calcul, in faza de proiectare, metode de optimizare in alegerea materialelor si procedee de fabricatie, conditia cea mai importanta fiind aceea a asigurarii cerintelor de rezistenta si capacitate.

Call Now ButtonSUNA ACUM